Ustanova je već 1996. godine dobila Plaketu iz projekta „Zdravi grad“ koji je pokrenula Škola narodnog zdravlja A. Štampar i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Posebno priznanje Gradonačelnika Grada Pule za predano djelovanje na dobrobit građana grada Pule dobili smo 2005. godine.

Potaknuti mnogim tužnim svakodnevnim pričama, razvili smo kontinuirane humanitarne aktivnosti te svake godine provodimo program „Pozdrav proljeću“ u kojem smo zapošljavali i osobe s invaliditetom. Omogućili smo im školovanje u Kini, Velikoj Britaniji, Italiji, kako bi stekli nova znanja i postali neovisni i posebni u svojim vještinama.

Nagrade Poslodavac godine u kategoriji „Mala i srednja poduzeća i Obrti“ za zapošljavanje osoba s invaliditetom dobili smo 2009. i 2011. godine u Zagrebu.

nagrada_osi

 

istriana_zlatneruke

2013. godine primili smo nagradu Istriana u kategoriji Gospodarstvo.

Kontinuirani rad s raznim udrugama Istarske Županije doprinio je obostranom razvoju i stjecanju iskustva a 15. godišnjicu Ustanove proslavili smo s članovima Zaklade Ana Rukavina iz Zagreba organizirajući u našoj Ustanovi aktivnosti usmjerene za dobrobit iste.

Program za očuvanje zdravlja obogatili smo formiranjem grupe koja provodi edukaciju Nordijskog hodanja s tjelovježbom tijekom cijele godine i „Košaricom zdravlja“ u kojoj nudimo rješenja za zdravstvene tegobe pružajući razne oblike podrške.

U svibnju 2015. godine Vesna Plavšić je primila nagradu za najbolju socijalnu poduzetnicu za 2014. godinu.

 

Pročitajte više o našim aktivnostima