Naša misija je očuvanje zdravlja. Ukoliko je zdravlje narušeno težimo poboljšanju pacijentovog stanja. Kada to nije moguće nastojimo svojim znanjem i iskustvom pomoći pacijentima i njihovim obiteljima, vodeći ih što bezbolnije kroz novonastalu situaciju i palijativnim pristupom olakšati posljednje dane života.

Naša misija je trajna.
Želimo sugrađanima pomoći očuvati zdravlje
a nemoćnima omogućiti samostalan život uz podršku.

U našem dugogodišnjem radu trudili smo se prepoznati individualne potrebe korisnika naših usluga i u skladu s time oblikovati i urediti organizaciju rada. Medicinski rad na terenu je vrlo zahtjevan. Suočavajući se sa mnoštvom svakodnevnih izazova trudili smo se osluškivati i razvijati nove usluge tražeći načine kako olakšati i pomoći korisnicima naših usluga i njihovim obiteljima u prilagodbi izmijenjenog načina života.

Stekli smo povjerenje drugih medicinskih djelatnika i zajedno, timskom suradnjom brinemo o korisnicima. Prepoznavajući potrebu razvijali smo svijest i drugih zdravstvenih djelatnika, raznih Udruga i utrli smo put razvoju palijativne njege.

Obzirom na sve navedeno, još je puno mogućnosti u razvoju po uzoru europskih država. Njihove je izvrsne razvojne programe potrebno slijediti i razviti na našem tržištu, u mediteranskoj klimi i ljepoti našeg okruženja koje omogućava nova radna mjesta, zapošljavanje mladih, aktivaciju starijih osoba.