Ne možete odlučiti koju masažu odabrati?


Ispričavamo se ako trenutno nitko ne odgovara na poziv ili e-mail, masaža je u tijeku!

 

Refleksologija

Refleksologija je masaža stopala, pri čemu se pritišću određene točke kojima se stimulira rad unutrašnjih organa. Opipavanjem stopala može se otkriti koji su energetski kanali blokirani, pa masažom ponovo uspostaviti ravnotežu toka energije. Primjenjuje se za liječenje skoro svih organa, kao i kod sportskih povreda, bolova u leđima, vratu i ramenima, bolova u želucu i nadutosti, menstrualnih bolova, glavobolje, kroničnog umora, stresa, depresije, tjeskobe, astme, bronhitisa, upale sinusa, visokog krvnog tlaka, poremećaja cirkulacije…

  ….. 

Sportska masaža

Sportska masaža je tehnika namijenjena sportašima te ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. Nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma te svojim učinkom relaksacije mišića i smanjenjem količine mliječne kiseline u tijelu, doprinosi bržem oporavku nakon sportskih aktivnosti.

30 minuta  ….. 20 € (150,69 kn)
60 minuta  …..  40 € (301,38 kn)

Limfna drenaža, ručna

Limfna drenaža otklanja višak tekućine iz organizma. Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice te njezino bolje funkcioniranje, odnosno povećava stupanj rezistencije za obranu protiv infekcija, smanjuje stres i bol i dovodi do relaksacije.

45 minuta  ….. 37 € (278,78 kn)
60 minuta  …..  50 € (376,73 kn)

 

 

Aromamasaža

Aromamasaža predstavlja jedan od oblika aromaterapije. Ta metoda kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama esencija biljaka. Eterična ulja harmoniziraju, stimuliraju i umiruju organizam istovremeno djelujući na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom. Njihovo snažno djelovanje i ugodan miris utječu na raspoloženje, osjećaje, razmišljanja i koncentraciju.

 …..
 …..

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je najuspješnija tehnika za rješavanje celulita. Koriste se razni pokreti (glađenje, gnječenje, trljanje) uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe koji završava kod srca. Ova tehnika je vrlo učinkovita i kod toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i poboljšavanja cirkulacije.

30 minuta  ….. 25 € (188,36 kn)
60 minuta  ….. 50 € (376,73 kn)

Košarica zdravlja

Klasična masaža (30 min.) i magnetna terapija (30 min.).

Magnetna terapija je potpuno sigurna metoda kojom se stanice organizma dovode u harmoniju (prirodnu ravnotežu). Može pomoći kod raznih zdravstvenih stanja. Više pročitajte ovdje.

60 minuta  …..  20 € (150,69 kn)

 

Masaža glave, lica i vrata

Umirujuća masaža koja ima efekt smanjenja osjećaja pritiska, glavobolje i migrene. Potiče mikrocirkulaciju a stimulacijom akupresurnih točaka smanjuje mentalni stres.

15 minuta   15€ (113,02kn)

Paketi masaža

Pogodnostima paketa masaža želimo doprinijeti preventivnom pristupu zdravlju.

5 masaža 30 minuta ..... 80€ (602,76 kn)
 
 
5 masaža 60 minuta .....  160 €(1.205,52 kn)

Limfna drenaža, uređaj

Limfna drenaža otklanja višak tekućine iz organizma. Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice te njezino bolje funkcioniranje, odnosno povećava stupanj rezistencije za obranu protiv infekcija, smanjuje stres i bol i dovodi do relaksacije.

40 minuta  20€ (150,69 kn)
paket 10 tretmana ....  160€ (1.205,52 kn)

 

Klasična masaža

Klasična masaža dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode, posjeduje opće smirujuće djelovanje te pospješuje cirkulaciju. Često se koristi i kod sportaša, kao zagrijavajuća tehnika i priprema osobe za jače tehnike, odnosno za sportsku masažu. Odlična je za opuštanje napetosti u mišićima i vraćanje energije nakon ozljeda.

30 minuta . 18 €(135,62 kn)
60 minuta ..... 36 € (271,24 kn)

Relaksirajuća masaža

Relaksirajuća masaža je izuzetno nježna, namijenjena prvenstveno smanjenju stresa. Osim samog opuštanja i relaksacije cilj je i regeneracija, uspostavljanje pravilnog balansa i toka energije u organizmu. Za razliku od medicinske, sportske ili klasične masaže, ova tehnika nije intenzivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo i um.

30 minuta  .....   20 €(150,69 kn)
60 minuta  ..... 40 € (301,38 kn)

Medicinska masaža

Medicinska masaža je jedna od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna je za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa. Masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja. Intenzitet zahvata je prilagođen bolnome mjestu.

30 minuta  ..... 20 € (150,69 kn)
60 minuta  ..... 40 € (301,38 kn)

 
 

 

Mogućnost plaćanja karticama na rate.

*fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn